logo, branding, brochure, drukwerk & webdesign

ampla house – urban workspace

Ampla House richt zicht tot een community van ondernemers en professionals die op zoek zijn naar een buitengewone werkplek. Ze bieden ultramoderne werkinfrastructuur aan, gecombineerd met de gezelligheid van thuis en een ongeziene gastvrijheid. Je hebt er de keuze tussen een flexibele werkplek voor een paar uur per week, een vast bureau in gezamenlijke kantoorruimtes of een privaat kantoor voor een volledig team.

De rebranding voor Ampla House moest hun visie en werkwijze illustreren. We creƫerden een clean, professioneel logo dat de nodige klasse en exclusiviteit uitstraalt, maar toch uitnodigend oogt. Dit gevoel trokken we door in de volledige huisstijl. We verzorgden ook de lay-out voor hun brochure en het ontwerp voor de website. We zijn volop bezig met de signalisatie in hun pand, wat een toppertje belooft te worden. More info coming soon!

Logo & branding

De branding is professioneel en duidelijk, zoals Ampla House zelf. Het logo is uitgepuurd met een warme zandkleur als basis. Die kleur werd gekozen op basis van het gebouw en de inrichting. De strakke en herkenbare beeldvorming vind je terug in de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen … Een branding waarbij alles perfect matcht.

Brochure

Voorstelling bedrijf

Signalisatie