website, fotografie & advertentie

bacchus – wines and spirits

Wijn kiezen is maatwerk en dat hebben ze bij Bacchus Wine & Spirits goed begrepen. De gelegenheid, het tijdstip, het seizoen en het gerecht, allemaal bepalend voor de keuze van de juiste wijn. Naast wijnen, vind je er ook een grote keuze aan gedistilleerde dranken. Zo zijn er onder meer 150 whisky’s, 80 rums, 100 gins, een prachtige collectie oude Madeirawijnen en nog zoveel meer…

De nieuwe website van Bacchus werd een prachtig staaltje maatwerk. Uiterst smaakvol, met oog voor detail! De luchtige, witte achtergrond is het perfecte canvas om de producten tot hun recht te laten komen. Doorheen de website zorgen kleine, losstaande elementen voor een speelse toets. De conceptuele profielfoto’s laten je kennismaken met het team en vormen de basis voor wervende advertenties.

Fotografie

Het team achter Bacchus heeft smaak en doet graag iets unieks. Ze wilden voor hun portretfoto’s iets anders dan de typische corporate beelden. En of we dat graag horen! Vol enthousiasme gingen we creatief aan de slag met moodboards om tot dit teasend concept te komen. De beelden werden bij ons op kantoor geshoot, in samenwerking met LoVID.

Advertentie

Knokke Actueel - Winter Vibes 2016/2017