lanceringscampagne, fotografie, website & copywriting

café de paris – franse bistro in knokke

Met Café de Paris brengt sterrenchef Christophe Van den Berghe (Restaurant Jardin) de Parijse flair van de grootstad naar Knokke. In deze toplocatie kan je op elk moment van de dag terecht voor kwaliteitsvolle maar vooral lekkere gerechten in de typisch Parijse bistrostijl. Met het online reservatiesysteem heb je in 1-2-3 je tafeltje geboekt!

Chef Christophe contacteerde ons voor de volledige communicatie. We werkten een globaal concept uit, zowel voor de fotografie, de lanceringscampagne als voor de website. De site werd een knap staaltje programmeerwerk waarbij elke krul, retrolaag en kader bijdragen tot de unieke sfeer. Voor de fotografie werkten we samen met Henk Van Cauwenbergh.

Lanceringscampagne

Voor de lancering van Café de Paris zorgden we voor een teasende online campagne. Via Facebook, e-mailings en nieuwsbrieven kondigden we met het nodige ‘elan’ de opening aan. We bouwden de spanning op met stijlvolle beelden en prikkelende copy. De vijfde post onthulde het volledige concept. De likes en reacties waren enorm. Op de opening night was het restaurant helemaal volzet!

Copywriting

Smart English quotes gecombineerd met chique citations en français? Kan zeker! Charmerende teksten in het Nederlands die zorgen voor een topranking op Google in combinatie met retroquotes maken de website helemaal af.