LOGO, BRANDING, FOTOGRAFIE, ADVERTENTIE, E-MAILING, COPYWRITING, WEBSITE

chrisma – thuiskomen aan zee

Sinds 2007 realiseert Chrisma exclusieve totaalrenovaties en high-class interieurvormgeving in Knokke. Met een passie voor topmaterialen en designmeubilair werkt het Chrisma-team projecten uit van ruwbouw tot bedlinnen. Chrisma, kort voor Chris Maes, heeft ondertussen meer dan 400 succesvolle realisaties op zijn palmares.

In 2012 kwam Chris bij ons aankloppen om de volledige branding uit te werken. We startten met een toepasselijk logo, trokken deze stijl door in de website en werkten het af met klassevolle fotografie. Sindsdien staan we in voor alle communicatie. Vacatures op social media, nieuwsbrieven, advertenties, brochures, … you name it, we make it! Top of the bill zijn de nieuwste strategie en profilering met de slogan ‘thuiskomen aan zee’. De bijhorende video maakt de beleving compleet!

Instagram plan

Branding & drukwerk

High-end afwerking voor een high-end interieurbedrijf. Dat idee trekken we door in de volledige Chrisma huisstijl. Typerend goud komt zowel online als offline terug. We creëerden een inspiratiekrant waarin doordachte interieurshots klassevol tot hun recht komen en gebruikten goudfolie als de ultieme finishing touch.

Hotspots Knokke

Chrisma krijgt van veel klanten de vraag naar topadresjes in Knokke. Wij werkten een stijlvolle hotspot-guide uit boordevol leuke activiteiten voor jong en oud, gezellige – en vooral lekkere – restaurants en hippe shops. Immokantoren geven deze guide boordevol ‘hidden secrets’ mee met hun klanten. Zo kan iedereen Knokke én Chrisma ontdekken!

Fotografie

Interieurs met een topafwerking in beeld brengen maakt ons altijd gelukkig. Maar wij gaan verder dan de standaard interior shots. Met modellen, precieze detailfoto’s en unieke invalshoeken geven we het concept meer kracht. Wij zorgen voor beleving en tillen communicatie zo naar een hoger niveau.