logo, vistekaartje, website & fotografie

fête sociale – social media experte

Camille van Fête Sociale laat je bedrijf opvallen op social media! Ze maakt een social media plan op en helpt je met de juiste content en beeldvorming. Ideaal om meer likes of verkoop te genereren. Fête Sociale werkte voor Bureau Blanc een opleiding uit zodat wij onze klanten wegwijs kunnen maken in social media.

Wij zorgden voor een fris logo dat het jeugdige enthousiasme van Camille weerspiegelt. Frisse en felle kleuren in combinatie met een stijlvol geschreven lettertype zorgen voor een frisse huisstijl die we perfect kunnen toepassen in de beeldvorming, op de website en visitekaartjes.

Huisstijl

Logo & visitekaartje

Website

Als start-up had Fête Sociale niet zo veel budget voor een uitgebreide website. Wij werkten een aantrekkelijke formule uit voor starters waarbij we een pakket met logo, huisstijl, fotografie en 1-page website aanbieden. Zo kan elke jonge starter een vliegende start nemen tegen een betaalbare prijs!

De site past perfect bij de hippe stijl van Camille. We bouwden de website zo op dat hij in de toekomst eenvoudig kan aangevuld worden met nieuwe pagina’s. We zorgden nu wel al voor een aparte pagina ‘services’ om een goede ranking in Google te krijgen.

Fotografie

Met kleurrijke backgrounds, planten, confetti en ballonnen maakten we er in de studio letterlijk een feestje van! Het resultaat zijn superleuke beelden die Camille haar enthousiasme uitstralen. Een extra plus en leuke herinnering zijn de making-of-beelden.

Making-of

Camille in actie!