e-mailing, website, fotografie & advertenties

luc de beir + architecten

Innovatie en creativiteit staan hoog in het vaandel bij Luc De Beir + Architecten. Sinds 1999 werkt het team vanuit thuisbasis Knokke-Heist aan het ultieme doel: de perfecte mix tussen functionaliteit en esthetiek. Dit trekken ze consequent door in elke tak van hun diverse activiteiten.

We gaven de website een compleet nieuwe look. Dankzij de prachtige fotografie komen de unieke projecten volledig tot hun recht. De afgelijnde strakke rode vlakken geven de website een architecturale touch. Ook in hun andere communicatie zoals werfborden, mailings en advertenties trekken we dezelfde stijl door.

Website

Als je scrolt komen alle vlakken, teksten en foto’s mooi ingeschoven, net zoals zij een gebouw neerzetten. De architecturale beleving in combinatie met prachtige beelden en vlotte copy zorgt voor een unieke website. De pagina’s zijn volledig op maat van de realisaties en passen zich aan per beeld. Een liggend beeld van een villa of een staand beeld van een appartementsgebouw komt zo volledig tot zijn recht. In combinatie met detailfoto’s van texturen en een aantal toffe quotes, krijgt de site een strakke maar tegelijk sfeervolle look. De website past zich perfect aan elk device aan: een technisch hoogstandje.

Fotografie

Aan de hand van een moodboard stelden we voor om originele zwart-witfoto’s te nemen van het team. Geen typische profielfoto’s, maar dynamische beelden met een realisatie als detail op de achtergrond. Deze dynamiek past perfect in hun stijl. Op de website creëren de zwart-witfoto’s een leuk contrast met de kleurenfoto’s en -visuals van de realisaties.

Advertentie

De essentie van een advertentie: een tof beeld met dito slogan. Op het beeld moest Luc De Beir herkenbaar zijn, maar toch liefst niet te veel op de voorgrond treden. Geen eenvoudige opgave! We gingen shooten bij hen thuis, een prachtige setting met oneindig veel mogelijkheden. Missie geslaagd, want in 2018 maken we een nieuwe reeks van 4 soortgelijke en bijpassende advertenties. We kijken er alvast naar uit!

Kerstmailing

Kerstmis is cadeautjestijd. Zo ontstond het idee om van het logo een pakje te maken. Samen met een styliste gingen we aan de slag in de fotostudio. Het uiteindelijke beeld is een unieke combinatie van fotografie en photoshop. Het beeld vormt de basis voor een sfeervolle kerstmailing. Grappig en toch stijlvol, wat perfect past bij Luc De Beir + Architecten.