logo, huisstijl & campagnebeeld

marcel et maurice – boutique concept store

Marcel & Maurice is een tof concept van twee broers. Ze verkopen unieke kledij en schoenen, maar ook toffe interieuraccessoires, boeken en muziek. De oude drukkerij van hun opa vormden ze om tot een shop waar oude vinyl door de jukebox galmt terwijl je er geniet met een glaasje.

De artikelen zijn ook verkrijgbaar op hun webshop. Wij namen deel aan een pitch om deze een nieuwe look te geven. Een hip logo in combinatie met opvallende campagnebeelden zorgen voor een unieke huisstijl die perfect aansluit bij het trendy concept van de broers.

Logo & huisstijl

We kozen voor een heel trendy huisstijl. De twee M-en van Marcel en Maurice versmolten we tot één herkenbaar embleem. Het opvallende blauw combineerden we met de zachte pastelkleur wat zorgt voor een verrassende, eigentijdse look.

Campagnebeeld

Voor de beeldvorming kozen we voor opvallende objecten, gefotoshopt in de huisstijlkleuren. Met die unieke beelden springt de communicatie van Marcel & Maurice er onmiddellijk uit. De herkenbare, jonge look sluit perfect aan op de hippe items die in de shop te koop zijn.