logo, branding & print

mercurius – are you curious?

Mercurius is een nieuw woonproject in Grobbendonk, ontwikkeld door Van Wellen Group. Het project wordt gebouwd op een oude archeologische site. Tijdens de werken werd een beeldje van Mercurius opgegraven: de naam van het project was snel duidelijk!

Van Wellen Group vroeg ons om een teasingcampagne en een originele huisstijl te ontwerpen. De locals worden opgewarmd met de prikkelende slogan “are you curious?”. In combinatie met de stijlvolle branding en huisstijl zal woonproject Mercurius lokale en minder lokale mensen ongetwijfeld weten te boeien.

Logo

We gaven een leuke twist aan de typografie en maakten van de S (uit de naam) een vraagteken. In combinatie met een strak lettertype werd het een tijdloos logo. De bouwstijl van het project is nog niet bepaald. Daarom kozen we voor veel zwart met een paar toffe accentkleuren die universeel zijn en verschillende leeftijdsgroepen aanspreken.

Branding & print

Het logo, het lettertype en de kleuren zullen gebruikt worden voor verschillende communicatietools, van affiches en brochures tot onlinetoepassingen. Bekijk hier een visualisatie in preview, de echte prints volgen later.