huisstijl, fotografie & print

patrick de brock – art gallery zoute

Patrick de Brock is een begrip in Knokke. De prachtige galerie in het Zoute herbergt het uitzonderlijke werk van vernieuwende kunstenaars. In de unieke setting met ‘vue sur mer’ komen de kunstwerken helemaal tot hun recht. Een vijftal keer per jaar kan je er solo-exposities bewonderen van hedendaagse artiesten.

Voor elke expo zorgen wij voor een unieke uitnodiging. De kaart is telkens sterk in zijn eenvoud dankzij de strakke typografie en prachtige beelden. Het drukwerk krijgt een stijlvolle afwerking. We selecteren zorgvuldig het papier zodat de kleur van de kunstwerken zo mooi mogelijk uitkomen.

Huisstijl

clean and simple

Fotografie

Voor de fotografie van kunstwerken moet het licht perfect zijn. Pas dan kan het werk optimaal schitteren. Heel wat factoren spelen hierbij een rol, maar een professionele fotograaf speelt hier perfect op in. Elk kunstwerk wordt zo tot in het kleinste detail vastgelegd. De karaktervolle portretfoto van Patrick is een mooi staaltje portretfotografie die klopt in het geheel. Voor deze foto’s werkten we samen met LoVID.