LOGO, COPY, FOTOGRAFIE, WEBSITE, SOCIAL MEDIA

podor – schoonheidsinstituut

Met meer dan 30 jaar ervaring is Podor een gevestigde waarde in Knokke. Ondertussen staat ook de tweede generatie mee aan het roer. Met geavanceerde technieken en kwalitatieve producten streven ze elke dag naar perfectie en gaan ze volop voor een sublieme peau d’ôr.

Wij zorgden voor een frisse look om het exclusieve aanbod en het kenmerkende verhaal van Podor aan te sterken. Die uitstraling trokken we door op social media, print én op de nieuwe website. De uitkomst? Die ontdek je hier!

Logo & branding

Een unieke huisstijl ontwerpen die perfect in lijn ligt met het charisma van het Podor-team? We know the drill! We zorgden voor een tweak van het bestaande logo en bepaalden een nieuwe typerende kleur voor zowel print als online communicatie. Klasse ten top!

Fotografie

De sublieme fotografie van Jana Germanus vormde de basis voor een volledig contentplan voor social media. Dankzij een volautomatische planner hoeft het Podor-team zich geen zorgen meer te maken over wat wanneer te posten. We’ve got their back & remember: what happens at the salon, stays at the salon!