fotografie, copywriting, print, e-mailing & social media

ralet – shoes en accessoires

Het familiebedrijf Ralet is een vaste waarde voor schoenen, tassen en accessoires. Ondertussen staat al de derde generatie aan het roer van de winkels in Knokke-Heist, Sluis, Brugge, Kortrijk en binnenkort ook Gent. Hun unieke stijl zorgt ervoor dat fashion lovers al meer dan 70 jaar de weg naar Ralet vinden.

Als vaste communicatiepartner ontwikkelden we de volledige Ralet-branding. Fashion packshots met gekleurde achtergronden, leuke bijhorende copy en tal van nieuwsbrieven per thema. Ook hun 6-maandelijks magazine is keer op keer een schot in de roos. Fashion forward in elke vorm!

Fotografie

Fashion en mooie beelden gaan hand in hand. Samen met styliste Claudine De Pauw kiezen we elk seizoen de hipste en leukste schoenen uit en combineren we ze met leuke, soms absurde elementen. Laarzen met bloemen, combatboots met oesters, … je kan het zo gek niet bedenken of we doen het. Naast deze studioshoot gaan we ook op unieke locaties shooten met modellen zodat klanten de schoen ook aan de voet kunnen zien. We maken leuke making-of-beelden met zaakvoerster Isabelle, die op de set meehelpt. Deze foto’s zijn de perfecte input voor het magazine.

Print

Krantjes, flyers, visitekaartjes, folders, … wij zorgen altijd voor een fashionable ontwerp. Top of the bill is het Ralet-Magazine. De klanten krijgen een unieke blik achter de schermen, leren het team van een andere kant kennen en lezen natuurlijk alles over de nieuwste trends in schoenenland. Conducta zorgt voor vlotte, hapklare content voor de fashionista’s.

E-mailing & social media

Als vaste partner werken we uiteraard ook mee aan de online aanwezigheid. Wekelijks zorgen we voor aantrekkelijke posts voor social media en toffe mailings waarbij we mooie beelden matchen met leuke teksten – met af en toe een grappige noot. Alles past uiteraard allemaal mooi in de Ralet-mindset en huisstijl.