print, fotografie, online

ralet – shoes en accessoires

Het familiebedrijf Ralet is een vaste waarde voor schoenen, tassen en accessoires. Ondertussen staat de derde generatie aan het roer van de 8 winkels in Knokke-Heist, Sluis, Brugge, Kortrijk en Gent. Hun unieke stijl zorgt ervoor dat fashion lovers al meer dan 70 jaar de weg naar Ralet vinden.

Als vaste communicatiepartner ontwikkelden we de volledige Ralet-branding. Fashion packshots met gekleurde achtergronden, leuke bijhorende copy en tal van nieuwsbrieven per thema. Ook het 6-maandelijks magazine is keer op keer een schot in de roos. Fashion forward in elke vorm!

Print

Krantjes, flyers, visitekaartjes, folders, … wij zorgen altijd voor een fashionable ontwerp. Top of the bill is het Ralet-Magazine. De klanten krijgen een unieke blik achter de schermen, leren het team van een andere kant kennen en lezen natuurlijk alles over de nieuwste trends in schoenenland. Conducta zorgt voor vlotte, hapklare content voor de fashionista’s.

Online

We werken uiteraard ook mee aan de online aanwezigheid van Ralet. Wekelijks zorgen we voor aantrekkelijke posts op social media en toffe mailings waarbij we mooie beelden matchen met leuke teksten – met af en toe een grappige noot. Alles past uiteraard allemaal mooi in de Ralet-mindset en huisstijl.