POSITIONERING, BRANDING, WEBSITE, COPY, FOTOGRAFIE, PRINT

tartiste – créateur pâtisseur

Met verschillende classics en à la carte creaties verzorgt Tartiste hoogstaande desserts voor professionals. Het culinair team creëert verbluffende ‘guilty pleasures’ en ook met Maurice, de premium Ice Cream ijskar, scoren ze op elk event.

Tartiste groeit snel. Hoog tijd voor een nieuwe profilering en elan! Wij dachten mee om hun verhaal tactisch aan te sterken binnen een kenmerkende branding. Het resultaat? Een stijlvolle website, sprekende copywriting, topfotografie en drukwerk dat 100% raak zit.

Print & branding

Van een verfrissend vijfluikje tot een handige prijslijst, met karaktervolle grafische designs zetten we Tartiste stevig op de kaart. Alle communicatie klopt volgens de positionering en toont hoe Tartiste gegroeid is. Simpelweg subliem culinair teamwork!

Fotografie

Topfotografie gerealiseerd op 1 dag: that’s how we roll! Beeldcollectief ging ter plaatse en zorgde voor een smakelijke set foodshots. Met een geheel eigen styling creëerden we een vernieuwende stijl voor zowel online als offline formules. N’ice’!