the bunkers – no ordinary b&b

The Bunkers is not an ordinary Bed & Breakfast. Dit staaltje toparchitectuur vind je middenin de polders. Industriële charme en strak design worden er moeiteloos met elkaar gecombineerd. Vanuit de strakke B&B heb je een fenomenaal uitzicht over de bunkers uit WO I & II. Het is dus de perfecte plek om tot rust te komen en volop te genieten.

Die rust brachten we ook in de lay-out van de website. Schermvullende foto’s, veel wit en toffe grafische elementen weerspiegelen de unieke sfeer van The Bunkers. Engelse titels met een grappige twist, aangevuld met straight to the point copywriting, maken de website helemaal af. Ook in de huisstijl en de fotografie komt de strakke gezelligheid naar voor.

Logo & branding

Het logo toont 3 bunkers uit de tuin in een afgelijnde vorm. Met een fijner lettertype worden de volle vlakken wat verzacht. De verwelkomingsbrochure ligt in lijn met de website: een cleane look in combinatie met grote, sprekende foto’s. De grijstinten en betonprint versterken het industriële karakter van het pand.

Fotografie

De grootsheid van het domein in combinatie met de fijne details van het interieur zorgen voor treffende beelden. In de fotografie komen de gezellige sfeer en industriële look van de B&B volledig tot hun recht.